Support holder sommerferie i ugerne 28, 29 & 30 / Salg holder sommerferie i ugerne 29 & 30- vi ønsker alle en dejlig sommer. Send en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt.

Skriveguides

Vidste du, at vi har over 100 skriveguides?

Du finder over 100 af stilladserende skriveguides direkte i IntoWords, som giver dig god støtte, når du skal producere tekster.

Med IntoWords skriveguides kan du få hjælp til at strukturere og skrive tekster i mange sprogfag herunder, dansk, fransk, spansk, tysk, og engelsk. Derudover findes der skriveguides til en lang række emner, bl.a:

  • Notatteknik
  • Genrer (baggrundsartikel, kronik, boganmeldelse, nyhedsartikel m.m.)

  • Analyse (billede, film, digt, reklame, artikel, roman, m.m.)

  • Forberedelse til afgangsprøver 

  • Erhverv (CV, jobansøgning, mødereferat m.m.)

  • Teksttyper (beskrivende tekst, argumenterende tekst, fortællende tekst m.v.)

Skriveguides opstiller rammerne - så du kan skrive teksten 

Skriveguides i IntoWords opstiller rammer til kendte teksttyper og genrer i mange fag. Du skal blot skrive din tekst ind i skriveguidens tekstfelter. Når du har skrevet din tekst i tekstfelterne, kan du gemme din opgave som et dokument og rammen bliver fjernet.

Herefter kan du selv fortsætte med at layoute din tekst og gøre den til din helt egen. Skriveguides i IntoWords gemmer automatisk din tekst inde i skriveguiden, og du kan gå til og fra teksten eller arbejde videre på andre enheder.

Alle vores skriveguides er udarbejdet af vores pædagogiske konsulenter, der har mange års erfaring, som lærere, læsevejledere og specialpædagoger i at arbejde med elever med dysleksi, men skriveguides kan bruges af alle.