Support holder sommerferie i ugerne 28, 29 & 30 / Salg holder sommerferie i ugerne 29 & 30- vi ønsker alle en dejlig sommer. Send en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt.

Får du den information, du har behov for?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve, så bliver du opdateret om nyheder og informationer omkring vores programmer samt vigtige opdateringer og spændende events. God læselyst!

Tekniknyt er for alle – og vi anbefaler, at alle læser med her. Her bliver du nemlig opdateret omkring funktioner, nye og kommende opdateringer samt forbedringer i alle vores programmer. Tekniknyt udkommer én gang om måneden.

Læse- og skriveteknologi på uddannelsen er for undervisere, lærere, læsevejledere, SPS-vejledere og andre i uddannelsessektoren samt forældre. Her får du information om nye funktioner i programmerne samt nye og kommende opdateringer. Du bliver den første, der får besked om nye kurser om IntoWords, ordblindevenlig undervisning, gode læse- og skrivestrategier samt forældre/barn-kurser. Vil du også havde adgang til artikler og cases? Så er det her, du skal læse med. 

Læse- og skriveteknologi på arbejdspladsen er for alle medarbejdere, arbejdsgivere og dig som arbejder med HR, ledelse og kompetenceudvikling. Hvis du vil have nyheder og viden om den læse- og skrivevenlige arbejdsplads, om Vitec MV-certificering og kurser til succesfuld implementering, så læs med her. 

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Kontakt os, så hjælper vi dig på vej.

Kontakt os