Vitec MV

Mere end 30 års erfaring med læse- og skriveteknologi

Vores historie

Det hele startede i 1984, hvor vi var ’first movers’ med en mission om at integrere it i undervisningen, og vi udgav vores første undervisningsprogram i 1986.

I 1995 lancerede vi det første læse- og skriveværktøj, CD-ORD, og vi har i dag en førende position inden for læse- og skriveteknologi.

I 2014 ændrede vi navn fra Mikro Værkstedet til MV-Nordic. Vores nuværende navn, Vitec MV fik vi 2017, da vi blev en del af den svenske koncern Vitec Software Group.

I over 30 år, har vi leveret læse- og skriveværktøjer til skoler, kommuner og arbejdspladser i hele Norden og flere europæiske lande kommer til. Med den rette læse- og skriveteknologi kan alle læse og skrive igennem hele livet.

Om du er elev i skolen, studerende eller har brug for hjælpemidler derhjemme eller på arbejdspladsen, så kan vi hjælpe.
IntoWords er med dig over alt.

Læse- og skrivevenlighed fremmer udvikling - og alle mennesker har ret til de samme muligheder for at udvikle sig.
Vitec MV

En del af Vitec Software Group

Vitec Software Group udvikler software til specifikke branchers unikke behov. Vitec er førende inden for Vertical Market Software i Norden og udvikler og leverer standardsoftware til mange forskellige brancher. Vitec har 1.050 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1.571 mio. SEK i 2021. 

Uden Vitec stopper.... 

Som koncern dækker Vitec mange forskellige brancher med samfundskritisk software herunder uddannelse, sundhed, finans og transport. Uden Vitec ville store dele af samfundet med andre ord gå i stå.

IntoWords er kerneproduktet hos Vitec MV, og vi har mere end 30 års erfaring med at udvikle og levere læse- og skriveteknologi. Vi arbejder dedikeret for at sikre langtidsholdbare løsninger, der også møder morgendagens behov. Det er derfor, vi siger:

To rely on today - and tomorrow

Fundamentet for vores fælles virksomhedskultur er vores værdier. I en koncern med medarbejdere i forskellige forretningsenheder, på forskellige lokationer og i flere lande udgør vores værdier den lim, der binder os sammen og gør, at vi arbejder for at fremme samme sag.

Med nedenstående værdier som fundament i virksomheden skaber vi i fællesskab en kultur, hvor vi trives, udvikles og skaber værdi for vores kunder og medarbejdere. Vores værdier viser vejen i hverdagen.

Vores værdier

Produkterne er vores grundsten

Vertical Market Software

Gør det nemt

Nemme løsninger vinder på den lange bane

Åbenhed og tillid

Samarbejde og ansvar skaber resultater

Fremtiden med læse- og skriveteknologi

Vi hjælper elever og studerende med ordblindhed eller andre læse- og skriveudfordringer med at få succes og komme godt igennem deres uddannelses- og skoleforløb. Men ordblindhed stopper ikke, når man går ud af skolen.

Derfor vil vi gerne fortsætte med at tilbyde læse- og skrivestøtte til alle livets faser. I de seneste år har vi leveret og udbredt læse- og skrivestøtte til alle, der har behov for kompenserende støtte til at læse og skrive på arbejde. I 2022 fik Salling Group, som de første i Danmark, en Vitec MV-certificering, som læse- og skrivevenlig arbejdsplads. 

Vi leverer læse- og skriveteknologi til både større og mindre virksomheder, så alle medarbejdere kan udvikle sig og få frigjort deres fulde potentiale.