Support holder sommerferie i ugerne 28, 29 & 30 / Salg holder sommerferie i ugerne 29 & 30- vi ønsker alle en dejlig sommer. Send en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt.

Kursus og webinar

Alle kan blive eksperter i læse- og skriveteknologi, og vi hjælper dig gerne i gang.

Vil du have besøg af Danmarks absolut dygtigste formidlere af IntoWords?

Så kommer Bjarne eller Dorte gerne til dig. 
Udover de faste kurser i kursuskalenderen, har du også mulighed for at booke formidlingsteamet til at komme ud til dig og afholde et skræddersyet kursus. Det kan f.eks. være:

  • Målrettede IntoWords-kurser for alle undervisere, læsevejledere, ledere, medarbejdere etc. 
  • Fagrettede kurser eller kurser om f.eks. ordblindevenlig undervisning til sproglærere eller naturfagslærere
  • Eller noget helt andet, der passer til dit behov 

Med et skræddersyet kursus, kan du booke formidlerne til en hel personalegruppe og få det tilpasset jeres situation og behov.

Da der kan være op til 25 personer på et kursus, får du en lav kursus-omkostning pr. person. Og samtidig sikrer du, at alle har samme viden om IntoWords og arbejdet med læse- og skriveudfordrede elever.
Kontakt vores pædagogiske konsulenter og få mere at vide om et kursus hos jer

Kurser til alle behov

Vores kurser spænder bredt inden for både undervisningsområdet, erhvervsrettede kurser og kurser til forældre og børn. Læs længere nede af siden og find en kursuskalender, der passer til dig.

Fagrettede kurser

Faglige kurser, som giver dig redskaberne til at inkludere og kompetenceløfte dine elever i alle fag.  Se IntoWords' funktioner og få læse- og skrivestrategier med tilbage til klasselokalet. 

Læse- og skrivevenlig arbejdsplads

På kurserne bliver du fortrolig med kernefunktionerne i IntoWords. Du får demonstrereret funktioner og udbyttet af læse- og skriveteknologi i arbejdsdagen

IntoWords-kurser

Få kendskab til IntoWords' funktioner og de strategier, som brugeren skal mestre for at få fuldt udbytte af programmet. 

Ordpatruljekursus

Ordpatruljen er et korps af elever, der udbreder kendskabet til ordblindhed og læse- og skriveteknologi på skolen.

Skræddersyede løsninger

Med et skræddersyet kursus, kan du booke formidlerne til en hel personalegruppe og få det tilpasset jeres situation og behov.

Forældre/barn-kurser

På forældre/barn-kurserne får I en fælles forståelse af de udfordringer, dit barn med læse- og skriveudfordringer muligvis har i hverdagen

Find din kursuskalender

Ordpatrulje

Ordpatruljen er et korps af elever, der udbreder kendskabet til ordblindhed og læse- og skriveteknologi på skolen.

Ordpatruljens medlemmer er eksperter i deres læse- og skriveteknologi (LST). De støtter hinanden og arbejder ofte også sammen med læsevejlederen med at implementere LST i skolens klasser. Som rollemodeller er de med til at bryde tabuet om ordblindhed.

Skal vi hjælpe dig i gang med en Ordpatrulje?

Vi tilbyder Ordpatrulje-kurser, hvor eleverne bliver klædt på til at oplære andre elever i IntoWords. Du kan også bestille keyhangere, som støtter op om Ordpatruljens identitet som eksperter.

Vil du holdes opdateret?

Vi sender altid information ud om nye kurser, nye datoer og andre spændende kursusevents til vores nyhedsbrevslæsere. Vil du læse med? Så tilmeld dig herunder.

Nyhedsbrev