Support holder sommerferie i ugerne 28, 29 & 30 / Salg holder sommerferie i ugerne 29 & 30- vi ønsker alle en dejlig sommer. Send en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt.

En mor og datter sidder i et hjemmelavet telt og kigger på en tablet

I fritiden

Læse- og skriveudfordringer skal ikke være en hindring i hverdagen, og med den rette støtte kan du læse, skrive og opleve - uanset hvor du er. 

Bedstefar og barnebarn kigger på en tablet

Brug læse- og skrivestøtte i fritiden

Læse- og skriveudfordringer skal ikke være en hindring i hverdagen og med den rette støtte, kan du læse, skrive og opleve - uanset hvor du er. 

Med IntoWords kan du få oplæsning af alle former for tekster. Læs bøger, artikler, billeder, skilte og meget mere. Få stave- og skrivestøtte, hvis du skal skrive på internettet, til venner eller familie og brug støtten på dine favoritenheder. 

Læse- og skriveteknologi kan hjælpe dig med at

Læse bøger

Søge og læse på internettet

Skrive mails

Læse undertekster

Skrive og læse på sociale medier

Billedlæse skilte, tavler og lignende

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Så vil du blive opdateret om nyheder og informationer omkring vores programmer samt vigtige opdateringer og spændende events. God læselyst!

Læs med her
Johanne Gormsen står i et køkken med en frisklavet jordbærtærte

Bag med Johanne og IntoWords

Bag med Johanne og IntoWords er et projekt, hvor vi sætter fokus på kreativitet og læse- og skriveteknologi. Tidligere bagedystdeltager Johanne Gormsen er ung og ordblind. Ordblindheden står ikke i vejen for hendes skaberlyst og kagedrømme. I stedet lader hun kreativiteten og ambitionerne fylde, når hun går i køkkenet – og du kan bage med. Læs casen om Johanne og se videoen, hvor hun bager lækre kager og fortæller om kreativitet og ordblindhed.