Support holder sommerferie i ugerne 28, 29 & 30 / Salg holder sommerferie i ugerne 29 & 30- vi ønsker alle en dejlig sommer. Send en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt.

CD-ORD

Programmet, der startede det hele - så alle kan læse og skrive.

CD-ORD

CD-ORD blev lanceret i 1995 som Danmarks første læse- og skrivteknologi, særligt rettet til at støtte personer med ordblindhed. 

Hvad, der startede som en CD-ROM med læse- og skriveteknologien på, er nu i dag rykket fra CD'en og ind i den digitale tidsalder, hvor software er langt mere almindeligt. 

Programmets rødder er de samme og giver fortsat mange mennesker nødvendig læse- og skrivestøtte i deres hverdag. 

Er CD-ORD det rigtige valg for dig?

Tidligere var der stor lighed mellem vores to læse- og skriveprogrammer CD-ORD og IntoWords. IntoWords er nemlig baseret på CD-ORDs teknologi.

Overordnet set er der også stadig mange ligheder, og CD-ORD giver stadig basal læse- og skrivehjælp. Vi anbefaler dog, at du skifter over til IntoWords.

CD-ORD er udelukkende et Windows-program og kan kun anvendes offline. Du kan derfor ikke få læse- og skrivestøtte gennem CD-ORD, hvis du bruger Apple-enheder, eller skal have støtte på internettet. I tillæg bliver CD-ORD ikke længere opdateret og over tid vil softwaren blive forældet. 

IntoWords fungerer på alle enheder, f.eks. smartphones, tablets, samt alle styresystemer, såsom Windows og Mac og ikke mindst i Google Chrome og Microsoft Edge. IntoWords er med andre ord med dig over alt - og med den samme værktøjslinje på tværs af alle platforme.