Telefonerne i salg & support lukker fra kl. 14.00, torsdag d. 20. juni.  Send en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt.

ASSA ABLOY Entrance Systems er certificeret læse- og skrivevenlig arbejdsplads

Vi byder et varmt velkommen til ASSA ABLOY Entrance Systems, der netop har fået det eftertragtet certifikat, som læse- og skrivevenlig arbejdsplads. Det har de fået på baggrund af deres igangsatte initiativer og indsatser med at udbrede IntoWords på arbejdspladsen og stille det til rådighed for deres medarbejdere.

En læse- og skrivevenlig arbejdsplads sikrer, at alle er med 

I denne uge fik ASSA ABLOY Entrance Systems et eftertragtet certifikat - nemlig Vitec MV-certificeringen som læse- og skrivevenlig arbejdsplads, og de får derfor alle medarbejdere med. 
 
ASSA ABLOY Group er en international koncern med 52.000 ansatte verden over. ASSA ABLOY Entrance Systems er en forretningsenhed inden for ASSA ABLOY-gruppen, som bl.a. sælger industriporte, læsseramper, slusehuse og dockingløsninger og i Danmark beskæftiger 160 ansatte.

Teknologien med på farten og selvstændighed er et nøgleord

I ASSA ABLOY Entrance Systems er teknologien med på farten og en helt afgørende del af arbejdsdagen. De fleste ansatte kører fra hjemmeadresse, ud til kunden og hjem igen. Og den primære kommunikationsform? Ja, den er skriftlig – og den er digital. Derfor er det nødvendigt med et læse- og skriveværktøj, som gør det muligt for alle ansatte at tilegne sig viden og tilføje nødvendig dokumentation. Både på kontoret og ude hos kunderne – dét har de fundet nu.

Jeg ved, at flere af vores medarbejdere har kæmpet med at få læst vores nyhedsbreve eller komme igennem vores e-learning. Så jeg gik på jagt efter en løsning og fandt, at IntoWords imødekommer vores sikkerhedskrav, er let at implementere og kan bruges på alle enheder (pc, Mac, tablets og mobiltelefoner)”, fortæller HR-Manager Kim Jakobsen på certificeringsdagen. 

Vitec MV overrakte certificeringen til ASSA ABLOY Entrance Systems månedsmøde, hvor ansatte også blev bekendt med, at nu er der et værktøj, til dem som ønsker det. IntoWords er et diskret og brugervenligt program, som letter læse- og skrivearbejdet bl.a. ved kontekstbaserede og branchespecifikke ordforslag, tale-til-tekst, oplæsning, en grammatikfunktion og meget mere.   

 Alle virksomheder har behovet – og indsatsen er vigtig

"Ordblindeforeningen anslår, at minimum 7-8% af alle danskere har ordblindhed, men vi ved, at mange flere har vanskeligheder, når alle med læse- og skriveudfordringer og tosprogede tælles med. Nogle er åbne om deres udfordringer. Andre forsøger at skjule dem. Begge grupper har behov for hjælp. Nu kan alle, der ønsker det, få hjælp i ASSA ABLOY Entrance Systems. Indsatsen er meget vigtig. Det forbedrer nemlig ikke kun den enkelte medarbejders hverdag, men hele virksomhedens forretning og omsætning"  fortæller Fini Tvingsholm, Nordic Business Development Manager fra Vitec MV ved overrækkelsen.   

 ASSA ABLOY Entrance Systems er blevet certificeret af Vitec MV som læse- og skrivevenlig arbejdsplads på baggrund af deres igangsatte initiativer og indsatser med at udbrede IntoWords på arbejdspladsen og stille læse- og skriveteknologi til rådighed for deres medarbejdere.

Vi er stolte af, at ASSA ABLOY Entrance Systems har valgt os som partner, og vi glæder os over et godt og værdiskabende samarbejde.