Support holder sommerferie i ugerne 28, 29 & 30 / Salg holder sommerferie i ugerne 29 & 30- vi ønsker alle en dejlig sommer. Send en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt.

En ældre mand med beskyttelseshjelm og beskyttelsesbriller står og arbejder på en fabriksmaskine med sin bærbar i hånden.

Vitec MV-certificering

En Vitec MV-certificering tildeles virksomheder, der lige som os, ønsker at vise, at ordblindhed og andre læse- og skriveudfordringer ikke er en hindring for udvikling og ambitioner.

Hvad er en Vitec MV-certificering?

Med en Vitec MV-certificering af den læse- og skrivevenlige arbejdsplads, giver vi vores anerkendelse til udvalgte virksomheder, der udmærker sig inden for læse- og skrivevenlighed.

Alle virksomheder, uanset størrelse og medarbejderantal kan blive certificeret som en læse- og skrivevenlig arbejdsplads. Det første skridt på vejen er erkendelse og åbenhed for at inkludere alle medarbejdere med læse- og skriveudfordringer på arbejdspladsen. 

Frigør potentialet blandt alle dine medarbejdere

Det er et krav på den moderne arbejdsplads, at man skal kunne læse og skrive på et vist niveau – for at betjene maskiner, bruge software, kommunikere med kolleger og kunder og i det hele taget udvikle sig som menneske og medarbejder.

Og det med at have læse- og skriveudfordringer, behøver hverken være tabubelagt eller en hindring for noget som helst. Ikke med de moderne it-hjælpemidler, der findes.

Det hele begynder med en viden om, at der er medarbejdere som er ordblinde eller som har andre læse og skriveudfordringer. Vi mennesker er forskellige, også i vores medfødte evne til at læse og skrive. For det at være ordblind er en medfødt tilstand, som man ikke kan læse eller træne sig ud af – men med den rette støtte behøver det ikke være en udfordring på den moderne arbejdsplads. Så længe der er åbenhed fra både ledelsens og medarbejderens side, og så længe der er en vilje til at arbejde konstruktivt med de tilgængelige løsninger og værktøjer, kan det sagtens lade sig gøre at løfte medarbejdernes niveau i læsning og skrivning.

Resultatet: medarbejdere, der er mere tilfredse med deres arbejde, højere produktivitet, bedre fastholdelse og i den sidste ende alt i alt en bedre arbejdsplads for alle. 

Der er ingen tvivl om, at der er et ”før” og et ”efter” implementeringen af IntoWords," fortæller Kim og fortsætter: "Vores teknikere har nok ikke altid været 100% orienteret mod, hvad der er kommet fra os, og tekster kan være blevet misforstået. De har derfor søgt hjælp hos kollegaer, som er stærkere i at læse og skrive
Kim Jakobsen, HR-Manager, ASSA ABLOY Entrance Systems

E-bog: Ordblind på jobbet - fra stigma til styrke

Denne e-bog er til alle, der arbejder med ledelse, HR og
kompetenceudvikling på arbejdspladser, hvor man arbejder
målrettet for at skabe optimale arbejdsbetingelser for alle
medarbejdere – også dem med læse- og skriveudfordringer.
Hos Vitec MV mener vi, at alle mennesker skal have lige
muligheder for at bruge sproget som værktøj. Heldigvis er
løsningerne enkle og effektfulde.

Få adgang til e-bogen ved at udfylde formularen. 

Portræt af Fini Tvingsholm

Vil du vide mere om den læse- og skrivevenlig arbejdsplads?

Kontakt Fini Tvingsholm og få en uforpligtende samtale, så hjælper han dig på vej.

Fini Tvingsholm, Nordic Business Development Manager
+45 54 34 69 34
Send e-mail