Support holder sommerferie i ugerne 28, 29 & 30 / Salg holder sommerferie i ugerne 29 & 30- vi ønsker alle en dejlig sommer. Send en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt.

Tjeklister til IntoWords – en brugermanual for alle

Er du lige gået i gang med at bruge IntoWords, eller skal du instruere en anden i at bruge IntoWords? Så hjælper IntoWords tjeklister dig. En brugermanual, som du altid kan slå op i, hvad enten du lige er startet med IntoWords, eller hvis du lige skal have opfrisket nogle funktioner.

IntoWords har mange funktioner, som hjælper og støtter i alt læse- og skrivearbejde. Er du lige gået i gang med at bruge IntoWords, eller skal du instruere en anden i at bruge IntoWords? Så hjælper IntoWords tjeklister dig. En brugermanual, som du altid kan slå op i, hvad enten du lige er startet med IntoWords, eller hvis du lige skal have opfrisket nogle funktioner. 

Her er de forskellige tjeklister:

•    IntoWords Tjekliste (dækker IntoWords Windows, IntoWords Mac og IntoWords Cloud)  
•    IntoWords Tjekliste iOS
•    IntoWords Tjekliste Android
•    IntoWords Tjekliste SPS
•    IntoWords Tjekliste SPS iOS 
•    IntoWords Tjekliste SPS Android


Find dem download-siden under IntoWords tjeklister.

Har du brug for yderligere støtte? 

Vores formidlere ønsker intet andet end, at du bliver tryg ved at bruge IntoWords, hvorfor vi altid sørger for at have et bredt udvalg af fagrettede kurser i vores kursuskalender. 

MEN! Vidste du, at du faktisk også kan få Bjarne eller Dorte ud til din skole eller kommune og få målrettet undervisning i IntoWords. Dermed får du og dine kollegaer en fælles viden om, hvordan I sammen kan hjælpe eleverne med at bruge IntoWords. Det giver ro og tryghed for alle, ikke mindst de læse- og skriveudfordrede elever, når alle lærere omkring dem løfter i flok.

Læs mere om kurser på knappen nedenfor eller skriv en mail i dag og få tilpasset et kursus til din skole eller instutition.

Formidling.mv@vitecsoftware.com